Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

torsdag 10 december 2009

Ont i halsen

Detta eviga mörker, dagarna bara förvinner...

Idag så har det varit full rulle. Har jagat kaniner som har varit på rymmen, men nu är dom instängda, alla utan en som tycker att vara fri är toppen!!!!

Sedan så har det varit full fart på telefonen som ringer hela tiden. Men det skall man ju inte klaga på då det faktiskt är kunder som ringer:)

Det är svårt att skriva då kattungen hela tiden jagar tangenterna som jag trycker på.....
Så jag har fått skriva om 2 gånger.

Imorgon skall man gå upp i ottan då är det lucia firande på dagis. Måste leta reda på Rasmus pepparkakskläder. Har även beställt en massa fleecetyger mm på nätet så att jag kan komma igång med att sy mina änglar mm.

19:40

Nu har barnen gått och lagt sig, Dom sover i sin lucia kläder... dom är så spända inför morgondagen. Rasmus tänkte gå och lägga sig redan kl 19 då han var orolig att han inte skulle orka gå upp imorgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar