Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

tisdag 12 januari 2010

Barndomsminnen


När jag kom ut till stallet imorse så hade grannarnas barn parkerat sina sparkar utanför stallet. Skolbussen stannar nämligen utanför stallet och hämtar upp områdets barn. Det var många år sedan som man har kunnat använda spark, jag blev så sugen på att införskaffa ett par stycken till oss också.

När jag var barn så tog alltid mormor sparken ner till affären på vintrarna. Hon bodde i Ljusdal/hälsningland. Där tillbringade vi varje lov. Det var så himla mysigt. Hon hade även en åk säck till sparken där vi barn kunde krypa in i och åka med.

Annars så har det varit full fart på telefonen under förmiddagen, jag tror att alla kunderna är tillbaka nu efter ledigheten för dom alla behövde fylla på med papper och kontorsmaterial.

Sedan så har jag haft hovslagaren här under eftermiddagen. Det var kallt att stå och titta på. Fötterna var som isbitar....
Han satte fast broddarna jag beställde ifrån Börjes, dom kom igår. Så nu kan dom röra sig igen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar