Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

söndag 21 februari 2010

Glasflaskor

Vi var inne i lilla ladan där det finns en massa lådor och kartonger fyllda med gamla glasflsaskor i från bruks tiden. Det tog ett tag att gräva sig fram till dörren som var täckt med snö efter allt plogande. Det skall bli kul ivår anär vi skall sätta igång att resna upp i ladorna. Man finner nog en massa roliga gamla fynd ibland allt bråte.

1 kommentar:

  1. Jag hade ingen aning om att du bloggade.. Ikväll ska jag läsa ihjäl mig!!! :) Gud vad roligt att se och läsa och hur ni har det!

    KRAM!

    SvaraRadera