Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

måndag 1 mars 2010

Hungriga gnagare

Förutom att barnen och hästarna skall ha frukost så har vi ett gäng till som är hungriga på morgonen. Marsvinsfamiljen + kaninerna.
Dom 2 kaninerna som är med på bilden här bor lösa på gården. Dom kommer och möter mig på morgonen och hänger med in i stallet för att få sig lite morötter och annat gott.


1 kommentar:

  1. Hej Camilla! Härligt me djur och jag förstår ni har en hel del:) dottern har oxå en marsvins hona Ninni (inne på sitt rum),som piper nåt förskräckligt när hon är hungrig!När barnen var små hade vi kaniner men inte längre...Ha de bra/Saga

    SvaraRadera