Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

tisdag 22 december 2009

Fixar helgVad fort tiden går, nu är det snart julafton. I helgen så har vi äntligen fått hem nya tv soffan. Den är så himla skön att sitta i. Vi köpte den på MIO. Sedan så har vi målat klart arbetsrummet och fått lite ordning där.

Idag var vi och hämtade hem en fin julgran, kostade gratis då vi hittade den på "våran" tomt. Barnen har hjälpts åt att klä den med kulor. Nu på kvällen åkte Danne upp till Bålsta för att hämta farmor. Dom kommer tillbaka imorgon fm. Även mormor kommer ner imorgon med Bussen ifrån Stockholm.

Imorgon blir det en lång dag, skall koka julskinkan, Göra marsipan godis med barnen, baka bröd till julafton, städa, fixa klart dom sista julklapparna osv....

2 kommentarer:

  1. Mysig soffa... ser gött ut att kolla på film i.

    SvaraRadera
  2. Mysig soffa. Hoppas ni får en skön och vit jul med mycket klappar.
    Kram Pappa och Inger

    SvaraRadera