Translate to

Om oss

Augusti 2009 så lämnde vi Bålsta och flyttade ner till Småland.

Vi hade tröttnat på att sutta i bilköer varje dag i ca 2 timmar in till Stockholm, lämnat barnen först/sist på dagis, använt ordet SKYNDA DIG NU på tok för mycket+ att alla gårdar som har varit till salu runt omkring har kostat mer en 1 l mjölk :) så blev det Småland istället.

Vi bor på nu på en gård utanför Lenhovda som tidigare var ett glasbruk. Då hette det "Österviks bruk"

Det är helt underbart att bo här nere. Det är lite skillnad på levendet här nere mot uppe i stockholm.

Jag säger bara "livs kvalité" Jag har även min syster och hennes familj boendes ca 3 km härifrån så mina barn har äntligen fått lite närmre till sina kusiner.

Här i bloggen så kommer ni att kunna följa vad som händer här på gården.

Det finns ju att göra....

Man kommer att kunna läsa om renovering, se bilder av shabby chic & lantligt inredning, samt vardagligt bestyr.
Familjen

Familjen
Familjen består av Mamma Camilla 38år, Pappa Dan 43år, Barnen & Rasmus 6år, Linnea 8år+ Dannes dotter Emma 15år (bor på Ekerö), 2 katter Fjant & Mys, 3 hästar, kaniner & marsvin

Vädret hos oss

Väder Lenhovda

torsdag 17 december 2009

Julavslutning!

Imorse vaknade vi av plogbilen, den var igång redan vi 4 tiden. Så när det väl var dax att gå upp så var man inte pigg.

Idag så var det sista dagen för barnen på dagis och skolan. Rasmus hade en liten julfest på dagis. Dom hade dukat långbord till alla barnen. Linnea hade sin avslutning vid 18 tiden i Lenhovda kyrkan. Där bjöds det på julsånger mm. Efteråt så gick alla till respektive klassrum för att säga hejdå till fröken.

annars så har jag varit ute och skottat snö, säkert 3-4 gånger, då det har snöat hela dagen. Hästarna har sprungit runt och busat ihagen. När jag skulle ta fram Lydia nya vintertäcke imorse, så hoppade det ur ca 7-10 möss ur täcket, DOM HADE BYGGT BO DÄRINNE.... Så det var 3 stora hål. Så det var bara att ta in det och laga det. Ett fleece täcke hade dom ätit upp nästan helt så det var bara att slänga.SUCK!!!!! Måste sätta ut lite fällor så att man får bort dom. (fast dom är ju ganska så söta)

Nu sitter barnen och dricker varm choklad i soffan. Dom sitter och väntar på pappa. Men han kommer nog inte förrän vi 23 så då har dom nog somnat för längesedan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar